Het Event Voor Jezelf

Exclusief voor iedereen tussen 18 en 36 jaar
Het Event Voor Jezelf draait om jou. Om je eerste baan, het starten van je eigen bedrijf of het kopen of verbouwen van je eerste woning. Jouw toekomst dus. Daar is het hele programma van het Event Voor Jezelf op gericht.

Datum: donderdag 2 november
Tijdstip: 18.30-22.30 uur.
Locatie: Rabobank Amerstreek, Distributieweg 15, Oosterhout

Schrijf jezelf met het aanmeldformulier hieronder in voor de diverse workshops en presentaties. Dan ben je verzekerd van een plekje, want vol = vol! En neem gerust een vriend of vriendin mee. Ook als hij of zij geen klant is van de Rabobank.

Er zijn ook nog volop andere mogelijkheden om je voor te bereiden op je toekomst. Laat een LinkedIn foto maken, je cv checken of ga naar het Inspiratieplein om mensen te ontmoeten die jou verder helpen als je meer wilt weten over wonen, werken en ondernemen.

Meer informatie over de workshops en presentaties vind je hieronder.

Tijdstippen: 18.30, 19.30 en 21.30 uur
Duur: 60 minuten
Wil je iemand meenemen, dan kan dat natuurlijk. Hij of zij hoef je in dit geval niet apart aan te melden.

Kan ik al een huis kopen of beter nog even huren om verder te sparen? Wat zijn mijn maandlasten bij een hypotheek? En waar moet ik op letten bij het onderhandelen? Het kopen van een huis is spannend en er komt een hoop bij kijken. Niet alleen de zoektocht naar het geschikte huis is spannend maar ook het regelen van een hypotheek en goede verzekeringen. Onze adviseurs leggen je in duidelijke stappen uit wat er allemaal komt kijken bij het kopen/huren van een (eerste) huis.
 

Klik hier om je aan te melden

Tijdstippen: 18.30, 19.00, 19.30, 20.00, 20.30, 21.00, 21.30 en 22.00 uur
Duur: 30 minuten

Het huis van je dromen gezien en benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je gewoon weten hoeveel je kunt lenen? Maak dan een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Ook financiële vragen over flexwerken, het financieren van een verbouwing en een huis kopen als ZZP'er kun je voorleggen. Onze financieel adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden!
 

Klik hier om je aan te melden

Rachèl van Gennip, Interieuradvies & Styling ‘Door Rood’
Tijdstippen: 18.30 en 20.30 uur
Duur: 45 minuten

Dat een mooi interieur niet duur hoeft te zijn, daar draait het om in de workshop van Rachèl van Gennip. Met haar aanpak kom je tot hét interieur dat bij jou past én vriendelijk is voor je portemonnee. Zo laat ze je zien hoe je op een creatieve manier omgaat met bestaande meubelen en accessoires. Dat en nog veel meer kun je verwachten in de workshop van Rachèl van Gennip.
www.door-rood.nl
 

Klik hier om je aan te melden

Een speeddate met Rachèl van Gennip
Tijdstippen: 19.30, 19.45, 20.00, 20.15, 21.30, 21.45, 22.00 en 22.15 uur
Duur: 15 minuten

Heb je een vraag over je interieur? Dan is een speeddate met Rachèl iets voor jou. Neem een foto mee om jouw ‘interieurprobleem’ met haar af te stemmen. Ze denkt met je mee en je krijgt handige tips waar je direct mee aan de slag kunt!

Klik hier om je aan te melden

Annic van Wonderen
Tijdstip: 20.00 uur
Duur: 45 minuten

Annic van Wonderen is hét bewijs dat je from scratch, in haar geval zonder startkapitaal en studie, een succesvol bedrijf kunt neerzetten. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal komen onderwerpen als social media, financiën, netwerken, marketing, pr en haar gouden tips aan bod. Je gaat naar huis met een enorme inspiratieboost én concrete tips en tricks die elke ambitieuze werknemer, student en ondernemer direct kan toepassen.
www.annicvw.com
 

Klik hier om je aan te melden

Tijdstippen: 18.30 en 21.00 uur
Duur: 60 minuten

Misschien wel de grootste uitdaging van een startende ondernemer of ZZP'er is het schrijven van een ondernemingsplan. In deze workshop leer je hoe je een goed businessplan schrijft.  Ook praktische zaken zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het openen van een zakelijke rekening en verzekeringen komen aan bod.
 

Klik hier om je aan te melden

Esmeralda Korteweg, De Gelukkige Loopbaan
Tijdstippen: 19.30, 21.30 uur
Duur: 45 minuten

Deze workshop in ons Energy Café is de ideale voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Het helpt jou, op een interactieve manier, aan inzicht in het soort vragen die gesteld kunnen worden. En na afloop ken je bovendien de nieuwste trends op het gebied van solliciteren. We gaan hier meteen mee oefenen, zodat jij goed voorbereid een sollicitatiegesprek ingaat (wat de kansen op die droombaan vergroot!).

www.degelukkigeloopbaan.nl
 

Klik hier om je aan te melden

Tijdstippen: 19.30, 21.00 uur
Duur: 45 minuten

Werkgevers en recruiters struinen steeds vaker LinkedIn af om geschikte kandidaten te vinden voor hun vacatures. Wil jij die droombaan vinden, schrijf je dan in voor deze workshop en leer hoe jij je positief onderscheidt met jouw LinkedIn profiel.

Loop ook langs bij onze LinkedIn fotograaf en laat gratis een professionele profielfoto maken.
 

Klik hier om je aan te melden

Tijdstippen: 18.30, 18.40, 18.50, 19.00, 19.10, 19.20, 20.30, 20.40 en 20.50 uur
Duur: 10 minuten

Wil je positief in beeld komen bij die aantrekkelijke werkgever? Laat dan je CV checken. Dat kan net het verschil maken of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Met een check vergroot je de kans dat jouw CV op de juiste stapel komt.
 

Klik hier om je aan te melden

Inspiratieplein Wonen, Werken en Ondernemen

Ook op het Inspiratieplein is er volop te beleven op het gebied van Wonen, Werken en Ondernemen. Tussen de workshops door kun je er kennis opdoen, informatie ophalen en netwerken.