Stroomversnellingsfonds

Goede ideeën verdienen het om in een stroomversnelling te raken!

Waar mensen bij elkaar komen, ontstaan nieuwe ideeën. Ideeën die van nut zijn voor de samenleving. Aan de uitvoering ontbreekt vaak maar één ding: geld. Rabobank Amerstreek vindt dat zulk soort initiatieven niet op de plank moeten blijven liggen. Jaarlijks is er in totaal €120.000,- beschikbaar voor de uitvoering van nieuwe, lokale initiatieven. Driemaal per jaar worden de aanvragen in behandeling genomen door de toetsingscommissie bestaande uit ledenraadsleden.

Deadlines indienen aanvraag

Ronde 1   1 maart 2018     (uitslag bekend)
Ronde 2   1 juni 2018        
Ronde 3   1 oktober 2018  

De uitslag wordt +/- een maand na de deadline bekend gemaakt per e-mail.

Aanvraag indienen
Wij raden u aan om de criteria van het Stroomversnellingsfonds door te lezen voordat u de aanvraag instuurt. Klik hier voor het aanvraagformulier. Let er op dat u uw aanvraag tijdig indient. Komt uw aanvraag na de aangegeven deadline bij ons binnen, dan behandelen we de aanvraag automatische in de volgende toetsingsronde.

Terugblik 2017: Maar liefst 27 bijzondere projecten ontvingen in 2017 een bijdrage uit het Stroomversnellingsfonds.

Marktteam Drimmelen
Handbalvereniging Mixed-up 2000, Hobbyclub handige handjes, MHC Made, Stichting Kinderspeeltuin Zevenbergschen Hoek, Buurtvereniging de Kaiweg, Stichting de Wijngaerd, SWO Drimmelen en Harmonie OVU.

Marktteam Geertruidenberg
Prisma R’veer, KPJ Raamsdonk, Muziekvereniging Sint Bavo en Zorgorganisatie Het Hoge Veer.

Marktteam Oosterhout
OTC De Warande, Seniorenorkest Oosterhout, Stichting Edurance Surea, Stichting Sint Joris Dorst, Centrum voor Circuskunst, CS De Kluivenduikers, Dorpsschool St. Jan, Erfgoedstichting Den Hout, Muziekvereniging Amicitia, Stichting Youth for Christ Lifespot, Het Oosterhouts Mannenkoor, Loge Compass, Stichting Cross for the Crocus, Stichting Winterfeesten Teteringen en de Teteringse Tennis Vereniging.